woensdag 14 maart 2012

Woonkredieten

Wanneer u van plan bent om een hypothecaire lening af te sluiten, dan is het altijd verstandig om eerst te kijken wat er allemaal mogelijk is. Tegenwoordig kunt u opteren voor een woonkrediet van 10 tot wel 40 jaar. Ook qua rentetarieven en formules is heel wat mogelijk. Het spreekt voor zich dat een bankinstelling een zo breed mogelijk publiek wenst aan te spreken door het uitgebreide aanbod.

Dit uitgebreide aanbod maakt het voor de consument niet gemakkelijk. Alvorens een woonkrediet af te sluiten, raden we u aan om gedetailleerd advies door te nemen. Een hypotheekadviseur zal bijvoorbeeld uw persoonlijke leven bekijken en dan kijken welke hypotheekvorm het best bij u past. Een gezin met 2 kinderen zal bijvoorbeeld beter opteren voor een woonkrediet van 30 à 40 jaar. Op deze manier worden de kosten gespreid.

Informatie doornemen, online simulaties doorvoeren en wanneer u weet welk krediet u wenst af te sluiten, dan is het hoogtijd om de goedkoopste aanbieder te zoeken. Het is een verstandige zaak om meerdere financiële kredietmaatschappijen te bezoeken. Een bankmedewerker kan dan een antwoord formuleren op uw vragen en u kunt rustig kijken waar u het goedkoopste woonkrediet kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten