zondag 4 september 2011

De beste beleggingswebsites

Op het internet verdwaal je al snel als je gaat zoeken naar beleggingswebsites. Een overzicht lijkt op zijn plaats. Zeker voor de beginner. Onderstaand zijn alle Nederlandse beleggingswebsites te zien.

Belegger.nl
Belegger.nl: steun en toeverlaat voor beleggers. Bekijk de beurskoersen, de laatste stand van de AEX en lees het nieuws, de columns en de adviezen.

Iex.nl
Een website met veel blogs en commentaren. Blijf op de hoogte van alle relevante informatie over aandelen en andere beleggingsproducten. Vrij commercieel, dus de lezer moet af en toe goed opletten wie het advies geeft. Veel informatie is ook te vinden op dochtersites zoals IEXProfs en Guruwatch.

Marktgevoel.nl
Marktgevoel.nl is website voor actieve en kritische beleggers. een website gemaakt door een aantal jonge, kritische handelaren/ ondernemers. Marktgevoel is een website met een frisse blik op de financiƫle wereld. Soms schoppen, een rel blootleggen, maar vooral concreet advies en marktcommentaar.

Veb.net
Al 86 jaar behartigt de VEB de belangen van particuliere beleggers. De vereniging laat haar stem horen via aandeelhoudersvergaderingen en voert actie bij aantoonbare misstanden bij beursondernemingen. De VEB telt inmiddels meer dan 45.000 leden waaronder zowel particuliere beleggers als institutionele beleggers.

Analist.nl
Analist.nl biedt gratis overzichten van koop- en verkoopadviezen van Europese en Amerikaanse aandelen afgegeven door gerenommeerde (effecten)banken. Ook biedt Analist.nl inzicht in de behaalde rendementen op de afgegeven adviezen van deze instellingen.

Andere websites met interessante beleggingsinformatie:
behr.nl 
beleggen.com
belegger.nl
beleggersonline.nl
beurs.nl
beursblik.nl
beursonline.nl
beursplaza.nl
blikopdebeurs.com
debeurs.nl dekritischebelegger.nl
dft.nl
dividendpagina.nl
dnb.nl
euronext.com
fd.nl
fondsnieuws.nl indexbeleggen.nl
inveztor.nl
mistermoney.nl
quoteweb.nl
rtlz.nl
stichtingvvde.nl
ta.nl

Ik zal vast een aantal websites vergeten zijn in deze lijst. Mis je nog een leuke website? Laat het weten in de reacties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten